Babaprojekt könyv - BTO - Babát Tervezök Otthona

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Babaprojekt könyv

Shop
Babaprojekt könyv
Babatervezők gyakorlati kézikönyve
A hőmérözéstöl a két csíkoson keresztül a pelusig

Második, átdolgozott kiadás - 2011

275 oldalas, puha borítású, A5 méretü gyakorlati útmutató a babatervezéshez.

Babaprojekt tartalomjegyzék és olvasópróba:
http://babatervezok.otthona.net/LS-Babaprojekt-proba.pdf

A hátlapon található szöveg:

Bizonyára nem véletlenül tartasz a kezedben egy Babaprojekt című könyvet. Lehetséges, hogy még csak játszadozol a gondolattal, mi lenne, ha lenne egy gügyögő, jó illatú kisbabád? Vagy már előkészületeket is tettetek a babatervezés területén és most tájékozódni szeretnél, hogyan növelhetnétek esélyeiteket a fogamzásra? Esetleg már régóta próbálkoztok, de a baba nem talált még el hozzátok? Akkor a legjobb helyen jársz!

Ebben a könyvben a gyermekvállalás, a női szervezet működése témájában több év tapasztalata és sok-sok kutatási eredmény került összefoglalásra. Mi is történik egyáltalán a menstruációs ciklus során? Hogyan értelmezd tested termékenységi jeleit, vagy hogyan ismerheted fel, ha valami baj van? Hogyan növeld a termékenységedet? Mi vár rád, miután végre pozitív lett a terhességi teszted?

Ilyen és hasonló kérdésekre ad választ ez a könyv. Az összefoglalásra került ismeretanyag egyrészt a német és magyar nyelvű babatervezős honlapommal kapcsolatban szerzett tapasztalatok gyümölcse, másrészt számtalan kutatóorvos tudományos munkájára alapuló válogatás. Nincsen benne semmiféle humbug vagy varázslat, saját magad is elsajátíthatod a módszert, és mire észbe kapsz, már egyel több tagot számol kicsiny családotok.

2.500 Ft Kosárba!
 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz