Termékenység növelése - BTO - Babát Tervezök Otthona

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Termékenység növelése

Ismeretek > A ciklusod
 

Termékenység növeléseAviva torna a termékenység növelésére.
Aviva Steiner – a módszer kitalálója és kifejlesztoje – szerint külso és belso izmaink megmozgatásával jelentosen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota. Az alhas a belso hasi és gátizmok, a farizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását. A mozgás fokozza az adott terület vérkeringését, így több vitamin, hormon és más életfontosságú anyag jut a „célszervezetbe”.
A férfiak számára kifejlesztett gyakorlatok segítenek a prosztata problémák, a vizelési gondok és a potencia zavarok megoldásában.

Ha te is végzed a tornát és észrevettél valamilyen változást, kérlek írd meg, küldd el a görbédet
!


ARWEN-torna

A torna jógalégzésre és jóga alapgyakorlatokra épül. Nögyógyászati és más betegségekben (pl.: PCOS, endometriózis, korai klimax, stressz okozta hormonális zavarok, vérzéskimaradások, elhízás, valamint egyéb szervi és nem szervi eredetü meddöségekben) segíthet teherbe esni és kihordani gyermekünket. Komplex mozgáselemei a hozzákapcsolt légzésszabályozással gyógyítanak: jótékonyan befolyásolják a kívánt terhesség létrejöttét és annak biztonságos kihordását. Ezzel a terápiával az orvosi kezelések és beavatkozások (hormonkezelés, mesterséges megtermékenyítés, lombikprogram) eredményessége is növelhetö.
Ha te is végzed a tornát és észrevettél valamilyen változást, kérlek írd meg, küldd el a görbédet
!


 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz