Vicces dolgok - BTO - Babát Tervezök Otthona

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Vicces dolgok

Babákról
 

Vicces és érdekes babák és történetek

Még több ebböl a stílusból itt: My First FailAz elsö hozzátáplálás a baba szemszögéböl

Forrás: http://goodytales.wordpress.com/


Éhes vagyok.
Mivel anya éppen mellettem ül, elhatározom, hogy ezt a tényállást azonnal és félreérthetetlenül a tudomására hozom.
„Ah-hu“, mondom neki és édesen rá mosolygok.
„Ah-hu“, válaszolja anya. „Ah-hu, ah-hu. Igen, hogy te milyen cuki hangokat tudsz kiadni!“

Hmm.. néha ez is elöfordul.
Idöközben eléggé kikupálódtam már és tudom, én hibáztam. Megváltoztatom a taktikámat: „Éhes vagyok!“, mondom nyomatékosan és ezúttal nem mosolygok.
„Igen, drágám“, mondja anya szórakozottan, miközben tovább rakosgatja össze a ruhákat.

Itt nem segít más, világosabban kell magam kifejezni.
„Ééé-heees vaaa-gyoook“, mondom lassan tagolva.
Anya rám néz: „Éhes vagy, drágám?“
Hanyatt estem és megütöttem magam, vagy mi?
Persze hogy éhes vagyok, már egész idö alatt ezt ismételgetem - próbálom elmagyarázni anyának, miközben ö az ölébe vesz és kimegy velem a konyhába.

Örömteli várakozással le nem veszem a szemem anya cicijéröl, de semmi olyasmi nem történik, aminek ilyenkor történnie kellene.
„Kész vagyok!“, kiáltom, „Kaja, kaja, kaja!“
Anya egy kanalat tart az orrom alá.
„Nyamnyamnyam“, mondja.

Kissé tanácstalan vagyok.
„Finom pasztinákpüré“, mondja anya. „finifinifini“.
Hmm. A „pasztinákpüré“ nem is néz ki jól, és nincs is „finifinifini“ illata. A biztonság kedvéért gyorsan és szorosan bezárom a számat.

„Mhmmm, jaj de finom“, duruzsolja anya.
„Megeheted...“, akarom neki mondani. „Edd csak meg, nekem meg adjad már a tejcsimet!“
Kinyitom a szám és közben elfelejtem, hogy elöször is még nem tudok beszélni, másrészt pedig, hogy ott éktelenkedik a kanál a szám elött. Anya kihasználja a kedvezö alkalmat és egy jó kis adag pasztinákpürét varázsol a nyelvemre.

Borzalmas az íze! Undorító, förtelmes.. ki vele, de gyorsan. A nyelvem kisebb harcot vív a kanállal, de sikerül kinyomnom a pürét a pulcsimra.
Anyára vigyorgok... ö pedig vissza.
„Nyamnyamnyam“, mondja.
Néha egyszerüen nem ért meg engem anya.

Újra elém tolja a kanalat. Amennyire meg tudom ítélni, ugyanaz a pép van rajta. Elhatározom, hogy tudomásul sem veszem.
Elöször kibámulok az ablakon. Aztán megvizsgálom anya nyakát. Majd a lábaimmal játszok. Semmi sem segít.. a kanál követi az arcom mozgását, én pedig igyekszem az orromon keresztül lélegezni.

„Finifinifini“ mondja anya és megpróbálja átpaszírozni a kanalat a csukott számon. Na most már elég! Elhatározom, hogy elveszem töle a kanalat.
Egy kis hadakozás után a pasztinákpüré már nem csak a pulóveremet díszíti, hanem a nadrágomat, anya kezét és a padlót is, de idegesítö módon anya még mindig nem adja fel.

„Nyamnyamnyam“, susogja és közben viccesen nyammog a szájával. Ezen mindig jót nevetek, és ezt ö is tudja. Ééés máris pasztinákpüré van a számban.
Mélyen a szemébe nézek és hagyom, hogy a pép lefolyjon az államon.
„Mhmmmm, fini“, mondja anya és kétségbeesetten próbálja a pürét gyorsan felkanalazni és visszajuttatni a számba.

Kinyálazom.
Anya megint visszatolja.
Tüsszentek.
Anya letörli a kézfejével az arcát.

„Finifinifini!“, dörgi anya és újra próbálkozik.

Az elöbb megnyerte a csatát a kanál ellen folytatott harcban, de most nem látta a jól célzott ütésemet a hülye izé irányába.
Anya és én nézzük a pasztinákpüré foltot a falon.
Utána egymásra nézünk.
„Tejcsit!“ gögicsélem.
Bár inkább úgy hangzik, mint „áa-up“ – de egy fél perc mulva tudom: anya megint megért engem.


A legtöbb gyereket egy orosz nö szülte: 16-szor szült ikreket, 7-szer hármasikreket és 4-szer négyesikreket, azaz összesen 69 gyereke volt, amelyböl 67 maradt életben!

A világ legidösebb apukája 93 éves volt (amerikai). 4 hónappal a 100. születésnapja elött halt meg.

A világ legfiatalabb nagymamája 16 éves volt. Mind maga, mind a lánya 8 évesen estek teherbe (nigériai).

A világ legfiatalabb nagyapja 29 éves volt. 14 évesen született fia, akinek szintén 14 évesen született gyereke.A világ legfiatalabb anyukája

Forrás: Panache Report

Lina Medina a világ legfiatalabb anyukája, 5 évesen 7 hónaposan és 21 naposan hozta világra császármetszéssel a kisfiát Limában (Gérardo). A gyerek 2,7 kg volt és teljesen normális. 10 éves korában tudta csak meg, hogy Lina nem a testvére, hanem az anyukája.

Elöször azt hitték, hogy a kislánynak tumora van és sámánok próbálták kezelni. Amikor ez nem sikerült, az apja elvitte a kórházba, ahol felismerték a 7. hónapos terhességet.

Lina elöször 3 évesen menstruált és 4 évesen elkezdtek a mellei is nöni. Sohasem beszélt a gyermeke apjáról, mert nem emlékezett rá. A fia 40 évesen halt meg csontrákban, Lina pedig férjével még egy kisfiút szült 33 évvel késöbb.

Egy betegségröl van szó Lina esetében, amelyet pubertas preacox-nak neveznek.58 éven keresztül volt terhes

Forrás: Magazine13

Kínában egy 90 éves néni meghúzta a derekát és elment orvoshoz, hogy kivizsgáltassa magát. A doki csinált egy röntgent és meglepödve állapította meg, hogy a néni terhes!

Nem, a terhessége nem volt friss, hanem 1949-ben esett teherbe a második gyermekével. A baba nem akart megszületni, még jóval a kiírt idöpont után sem, az orvos akkoriban azt mondta, hogy elvetélt a néni. Nem volt pénze a néninek elvégeztetni a küretet, így annyiban maradt a dolog. 58 éven keresztül nem vette észre, hogy valami nem stimmel. A nagy pocakján kívül nem volt semmi panasza.

A baba a halála után elmeszesedett, hogy megvédje az anyát a fertözéstöl, de megmaradt a méhben. Túlságosan nagy ahhoz, hogy felszívódjon. 290 ilyen leírt köbébi esete ismert.Egy San Franciscoi baba 12 kéz- és lábujjal született, aminek az a különlegessége, hogy mindegyik müködik. Általában a legszélsö nem müködik és le szokták müteni:Egy gánai nönek és egy német férfinak kétpetéjü ikerfiai születtek Németországban 2008. július 17-én. Az érdekesség, hogy az egyik fiú sötét-, a másik pedig világos börü. Ez késöbb sem változott meg. Ez nagyon ritka jelenség, 1:1.000.000 esetben fordul csak elö. Az anya Florence Gerth, 35 éves.

 
 Kétszer esett teherbe ugyanabban a ciklusban egy angliai 32 éves nö (Beverley Robson
). Már a 6. héttöl kezdve nagy különbség volt a két baba között és ez egészen a szülésig így is maradt. A két lány (Lara és Leah) között 2-3 hét különbség lehet. Ez a szuperfekundáció jelensége, amely nagyon ritka. Már az is ritka, hogy egy második petesejt is kiszabaduljon a terhesség során, de hogy meg is termékenyüljön?! A beágyazódáson szokott múlni a második baba élete, így még ritkább, hogy sikerül mindkét babát kihordani.Hogy fog kinézni a gyermeked?

Erre a kérdésre megkaphatod a választ a Make me babies
oldalon. Ehhez csak fel kell töltened magadról és a párodról egy arcképet és kiválasztani, hogy kislányt vagy kisfiút szeretnél-e. Máris megkapod az összevarázsolt képet, amit le is menthetsz.

Én is kipróbáltam, ez jött ki (felül a készített képek, alul a gyerekeim igazából: Lara és Attila):Egy elefánt újraéleszti újszülöttjét

 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz